Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τα ζώδια της εβδομάδας από την αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου




ΚΡΙΟΣ
Είναι ο κατάλληλος καιρός να διευθετήσετε εκκρεμότητες που είχατε παραμελήσει εδώ και καιρό. Οι κριοί αυτή την περίοδο κατέχεστε από πολύ καλή διάθεση, κυρίως για γενικότερη ανανέωση.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρισκόσαστε σε μια περίοδο που ο ερωτισμός σας είναι ανεβασμένος και αναζητάτε αλλά και θα ζήσετε ερωτικές περιπέτειες. Τώρα σας ανοίγονται νέοι δρόμοι και θα επιδιώξετε νέες συνεργασίες, οι οποίες ευνοούνται ιδιαιτέρως αυτή την εβδομάδα.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα, ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα ανοίγματα. Η υγεία σας είναι αρκετά καλή, όπως επίσης και η διάθεσή σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ζείτε για να βασανιζόσαστε και να υποφέρετε, γεγονός όμως που το προκαλείτε μόνοι σας. Καιρός να συνέλθετε, να μαζέψετε τον εαυτό σας και να δείτε τα πράγματα με πιο αισιόδοξη ματιά.
ΛΕΩΝ
Για τους αδέσμευτους, ας ετοιμαστούν για νέες γνωριμίες. Στα επαγγελματικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά αλλά με μια οικονομική σταθερότητα. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και αυτό φαίνεται και στους άλλους που σας πλησιάζουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε κουραστεί πολύ, όμως, οι κόποι σας από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να αποδίδουν και θα έχετε επαγγελματική και οικονομική άνοδο. Όσοι είναι ελεύθεροι, έχουν την ευκαιρία να δεσμευτούν.
ΖΥΓΟΣ
Ήρθε ο καιρός να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και τις καταστάσεις και να βάλετε ένα τέλος στα προσωπικά σας προβλήματα. Δείτε καλά τα δεδομένα πριν αποφασίσετε τι θα κάνετε. Πάντως, επειδή πατάτε γερά στα πόδια σας θα πάρετε σωστές αποφάσεις
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσέξτε λιγάκι γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι. Ελέγξτε ακόμα και το άγχος σας, γιατί στο τέλος θα τα καταφέρετε και θα βρείτε λύσεις σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν όλον αυτόν τον καιρό. Μία αύξηση στην δουλειά σας και ένα μπλοκάρισμα στα προσωπικά σας θέματα είναι δύο πράγματα τα οποία μαζί, σας έχουν δημιουργήσει κάποια ένταση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναισθηματικά προβλήματα και συνεχιζόμενοι προβληματισμοί υπάρχουν αλλά ξεπερνιούνται. Καλό θα ήταν να ζήσετε τον έρωτα που σας προκύπτει αυτή την περίοδο. .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να βρείτε τον εαυτό σας γιατί έχετε χαθεί μέσα σε ένα λαβύρινθο σκέψεων και καταστάσεων που δεν σας οδηγούν πουθενά. Μήνας θερμός για γνωριμίες, έρωτες, πάθος και συναισθηματική κάλυψη..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και παραδοθείτε σε αυτό που αισθάνεστε. Στον επαγγελματικό τομέα, η κούραση των τελευταίων μηνών είναι εμφανής, αλλά έχει ήδη αρχίσει να σας αποδίδει καρπούς.
ΙΧΘΥΣ
Οι αδέσμευτοι επιτέλους βρίσκουν το σύντροφο της ζωής τους, γεγονός που τους βοηθά να τα βρουν με τον εαυτό τους, με τον οποίο είχαν χάσει επαφή εδώ και αρκετό καιρό. Μία περίοδο όπου η εμπιστοσύνη σας προς τους άλλους και η αυτοέκφρασή σας θα εμφανίζονται αρκετά μειωμένες

Δεν υπάρχουν σχόλια: