Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Τέλος και επίσημα ο Λεμονής από τον Πανιώνιο

Τέλος και επίσημα ο Λεμονής
Και επίσημα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας του Πανιώνιου ο Τάκης Λεμονής. Οι «κυανέρυθροι» με επίσημη ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Τσάβαλος και ο Έλληνας τεχνικός έφτασαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας, ενώ συζητήθηκε και ο τρόπος αποπληρωμής. 

Αυτός θα διευκρινιστεί όταν οριστεί η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Βασίλη Τσάβαλου και του κ. Τάκη Λεμονή, στην οποία επιβεβαιώθηκε η κοινή απόφαση για τη λύση της συνεργασίας του προπονητού με την ΠΑΕ και συζητήθηκε ο τρόπος αποπληρωμής των δεδουλευμένων του, καθώς και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.
Επειδή εκκρεμεί ο ορισμός προσωρινής διοίκησης που θα υπογράψει σύμφωνα με το νόμο την οριστική συμφωνία, τα δύο μέρη συμφώνησαν να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος για το διορισμό της νέας διοίκησης και ότι παράλληλα η πλευρά του προπονητή είναι ελεύθερη να πράξει κάθε τι νόμιμο για τη διασφάλιση των οικονομικών της συμφερόντων από τη σύμβαση καθώς και να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.ΠΗΓΗ sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: