Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μαρινάκης :"Σας κοροϊδεύει ακόμα και ο Φερέιρα"!

 "Σας κοροϊδεύει ακόμα και ο Φερέιρα"!
Τρελό πρόστιμο 500.000 ευρώ ανακοίνωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης! "Με πείραξε η εμφάνιση, όχι το αποτέλεσμα". Θα το γλιτώσουν εάν πάρουν το πρωτάθλημα.
Άστραψε και βρόντηξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από λίγο στου Ρέντη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού "τρελαμένος" από την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στη Δόξα Δράμας"κατσάδιασε" τους παίκτες και τους ανακοίνωσε με συνοπτικές διαδικασίες πρόστιμο-μαμούθ 500.000 ευρώ!
"Για την εμφάνιση και μόνο θα πληρώσετε πρόστιμο 500 χλ. ευρώ!", τους είπε ορθά κοφτά και τους τόνισε ότι δεν τον πείραξε το αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι δεν προσπάθησαν."Αν κάνατε ευκαιρίες, είχατε δοκάρια και δείχνατε πάθος δεν θα με πείραζε η ισοπαλία", τους τόνισε.
Επίσης, τους ξεκαθάρισε σε έντονο ύφος ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν το πρωτάθλημα. "Αν πάρετε τον τίτλο θα γλιτώσετε το πρόστιμο", τους τόνισε.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ουσία όχι μόνο έκοψε το πριμ των 300 χιλ. ευρώ, αλλά ανακοίνωσε άλλα 200.000 ευρώ πρόστιμο. Παράλληλα, το αφεντικό του Ολυμπιακού είχε και συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη:
"Στον Ολυμπιακό έχετε λυμένα όλα σας τα προβλήματα, είναι λυμένα τα θέματα των συμβολαίων σας, τακτοποιημένες οι οικογένειες, τα σπίτια σας, τα αυτοκίνητα σας, στο ακέραιο και εγκαίρως ημερολογιακά. Σε ανταπόδοση, η δική σας πλευρά δίνει απαράδεκτες εμφανίσεις, σαν τη χθεσινή.
Κάποιοι αγωνίζονται σαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές. Δεν ξεχάσατε τη μπάλα που ξέρετε, αλλά καταντήσατε με τις σαχλαμάρες σας να σας κοροϊδεύει ακόμα και ο προπονητής του Παναθηναϊκού!
Εγώ στον Ολυμπιακό θέλω άντρες με φιλότιμο, καρδιά και ψυχή! Εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα. Σοβαρευτείτε! Δε χαριζόμαστε σε κανέναν.
Με τον προπονητή σας είχα, έχω και θα έχω άψογη συνεργασία. Και εδώ που τα λέμε, ούτε προπονητή δε χρειαζόσασταν χθες για να κερδίσετε τη Δόξα!
Προχωρήστε και κερδίστε το πρωτάθλημα! Οι τουρίστες και οι βετεράνοι δεν έχουν θέση στην ομάδα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: