Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου: Εκπλήξεις από τον Σάντος


Κλήθηκαν Χολέμπας, Καπίνο, Θεοδωρίδης, Γιαννούλης και Μήτρογλου

Εκπλήξεις επεφύλαξαν οι κλήσεις του Σάντος για τα ερχόμενα φιλικά της εθνικής ποδοσφαίρου. Εκτός του Χοσέ Χολέμπας του Ολυμπιακού, που πήρε πλέον ελληνική ταυτότητα, κάλεσε τον 31χρονο Γιώργο Θεοδωρίδη του Παναιτωλικού, αλλά και τον 17χρονο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Στέφανο Καπίνο. Μάλιστα οι εκπλήξεις είχαν και συνέχεια, αφού επέστρεψε στην εθνική ο Μήτρογλου, ενώ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική κι ένας ακόμη παίκτης του Ατρομήτου, ο Γιαννούλης. Είναι χαρακτηριστικό ότι Χολέμπας, Γιαννούλης και Θεοδωρίδης είναι "αριστεροπόδαροι", ενώ δεν κλήθηκαν οι Σπυρόπουλος και Τζαβέλλας, που αγωνίζονται κι αυτοί από την αριστερή πλευρά.



Οι παίκτες που κάλεσε ο Σάντος είναι: Τζόρβας (Παλέρμο), Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρέμης), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Γιαννούλης (Ατρόμητος), Τζιόλης (Σανταντέρ), Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Μάκος (ΑΕΚ), Γιώργος Θεοδωρίδης (Παναιτωλικός), Κονέ (Μπολόνια), Σαμαράς (Σέλτικ), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Χαριστέας (Παναιτωλικός), Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ) και Μήτρογλου (Ατρόμητος).
Η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία (11/11) και τη Ρουμανία (15/11) σε δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις ενόψει της τελικής φάσης του "Euro 2012" και ο Φερνάντο Σάντος θέλει να βγάλει όσο το δυνατόν καλύτερα συμπεράσματα για τον καταρτισμό της τελικής 23άδας της διοργάνωσης, αλλά και για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά.
ΠΗΓΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: