Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

"Καίει" η ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, για τη λευκή σελίδα 124 του Προϋπολογισμού


"Καίει" η ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, για τη λευκή σελίδα 124 του Προϋπολογισμού του 2012, που ψηφίστηκε χθες και στην οποία θα έπρεπε να αναφέρονται οι εγγυήσεις που δόθηκαν σε συγκεκριμένες ιδιωτικές τράπεζες, θέμα που ανέδειξε το Ρ9. 


Αν δημιουργηθεί μία μαύρη τρύπα σε μία ιδιωτική Τράπεζα, δημιουργείται το χρέος, αφού το δημόσιο θα την καλύψει, είπε στο Ρ9 ο κ. Παπαδημούλης και έφερε ως παράδειγμα τα θαλασσοδάνεια του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για την ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ, που - όπως είπε - καλύφθηκαν από τον Έλληνα φορολογούμενο. 
ακούστε τι είπε στο ράδιο 9 ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ

Με την ερώτησή του, ο κ. Παπαδημούλης ζητεί τον αναλυτικό πίνακα με τις ιδιωτικές Τράπεζες στις οποίες έδωσε το ελληνικό δημόσιο εγγυήσεις 50 δισεκατ. Ευρώ το 2010 και τουλάχιστον 100 δισ το 2011. Ζητεί επίσης, τις εγγυήσεις που προβλέπονται για το 2012. 

Στο θέμα της λευκής σελίδας του προϋπολογισμού αναφέρθηκε και ο βουλευτής  ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ
ΣΧΕΤΙΚΟ: Ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλη προς τον Υπουργό Οικονομικών για τα κρυφά σημεία του προϋπολογισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: