Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Στο αυτόφωρο, ο Κ. Παπακωνσταντίνου που συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο


Στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΒΑΛΑ OIL και πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου που συνελήφθη χθες το μεσημέρι από το ΣΔΟΕ για χρέη προς το δημόσιο ύψους 725.000 €.


Με ανακοίνωση της η εταιρεία Ενεργειακή Αιγαίου ΑΕ, που είναι ιδιοκτήτρια της ΚΑΒΑΛΑ OIL, κάνει λόγο «για άλλο ένα περιστατικό άκρατης γραφειοκρατίας, έλλειψης συντονισμού και μοναδικού παραλογισμού του Δημοσίου τομέα».

Μετά την σύλληψή του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Καβάλας, Κώστας Παπακωνσταντίνου οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέα Πρωτοδικών όπου μετά τις εξηγήσεις που έδωσε κρατήθηκε προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα στο αυτόφωτο 

Χθες το απόγευμα εργαζόμενοι της ΚΑΒΑΛΑ OIL με επικεφαλής τον πρόεδρο της εταιρίας Βαγγέλη Παππά, πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από την ΚΑΒΑΛΑ OIL». Σε δηλώσεις του ο κ. Παππάς, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «είναι άδικη η σύλληψη κι αν υπήρχε λόγος να συλληφθεί κάποιος έπρεπε να είμαι εγώ, ως πρόεδρος της εταιρίας».

Πηγή e-typos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: