Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ


Την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσει η συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ για την αξιολόγηση των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, την στήριξη της κυβέρνησης για την ολοκλήρωση του έργου της, αλλά και την πορεία του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με κύκλους του Γιώργου Παπανδρέου. Το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος του Κινήματος συναντήθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι δύο άντρες συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και για την «επόμενη ημέρα» του Κινήματος. 


Η συζήτηση που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί με επίκεντρο την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει, μέχρι στιγμής, ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Επί του παρόντος παραμένει ασαφές πόσο θα διαρκέσει ο διάλογος που θα ανοίξει και τι αποτέλεσμα θα έχει, εάν δηλαδή θα τεθεί τώρα θέμα διαδοχής του κ. Παπανδρέου.

Ο κ. Βενιζέλος φέρεται να απορρίπτει το σενάριο της διαρχίας, δηλαδή να παραμείνει πρόεδρος του κόμματος ο κ. Παπανδρέου και να επιλεγεί άλλος υποψήφιος πρωθυπουργός.
Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που έχει λάβει ο κ. Παπανδρέου ο οποίος φέρεται ενοχλημένος από την εκλογολογία και το κλίμα που διαμορφώνεται στο εσωτερικό  του κόμματος.
ΠΗΓΗ ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ολοκληρώθηκε το ραντεβού Παπανδρέου - Βενιζέλου: Ο υπ. Οικονομικών απορρίπτει τη διαρχία - ενοχλημένος ο πρόεδρος του Κινήματο

Δεν υπάρχουν σχόλια: