Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ξεχωρίζει ο Α.Ο.Ν.Α και στο Τμήμα Στίβου


Ο ιστορικότερος σύλλογος της Αργυρούπολης, ο Α.Ο.Ν.Α. από το Σεπτέμβριο του 2011 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στο στίβο με το νεοσύστατο τμήμα που ίδρυσε. Επικεφαλής της προσπάθειας αυτής τέθηκε η Ξένια Αργειτάκη. Η κ. Αργειτάκη είναι επίκουρος καθηγήτρια στο ΤΕΦΑ Αθηνών, διετέλεσε αθλήτρια για πολλά χρόνια και φόρεσε το εθνόσημο. Υπήρξε πρωταθλήτρια στα 400μ., 800μ. (με πανελλήνιο ρεκόρ) και 1500 μέτρα. Διετέλεσε προπονήτρια στον Παναθηναϊκό και τώρα ευελπιστεί να δει την ανάπτυξη του αθλήματος και στην πόλη της, την Αργυρούπολη. Η Ξένια Αργειτάκη μετέχει επίσης στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ και στην επιτροπή αθλητισμός και γυναίκα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η διοίκηση του ΑΟΝΑ αγκάλιασε την προσπάθεια δημιουργίας τμήματος στίβου με τον πρόεδρο Γιώργο Χειλαδάκη να δηλώνει αισιόδοξος για το νέο εγχείρημα του συλλόγου. Κοντά στο τμήμα στίβου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μηνόπουλος.
Το νεοσύστατο τμήμα του ΑΟΝΑ ξεκίνησε τις εγγραφές και απαριθμεί 10 παιδιά ηλικίας από 6 ετών μέχρι 18. Οι αθλούμενοι έχουν τη δυνατότητα καθημερινής προπόνησης από τις 6.00 μέχρι τις 8.00 το απόγευμα. «Ευελπιστούμε τα παιδιά να έρχονται και πρωτίστως να το ευχαριστιούνται» μας δηλώνει η προπονήτρια του ΑΟΝΑ. Αναφερόμενη σε πιο τεχνικά θέματα τονίζει πως οι προπονήσεις προσαρμόζονται ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε αθλητή και επισημαίνει πως ο στίβος μπορεί να χωρέσει αθλητές διαφορετικής διάπλασης (κοντούς, ψηλούς, αδύνατους κ.λ.π.). Οι ενδιαφερόμενοι έχουν να επιλέξουν μεταξύ 20 αθλημάτων με την κ. Αργειτάκη να έχει την απαιτούμενη κατάρτιση για τουλάχιστον 15 αθλήματα.
Διαβάστε περισσότερα στα epikairanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: