Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Στην Γλυφάδα: Ηθοποιός βίζιτα πήρε πελάτη τον γαμπρό της

Απίστευτο: Ηθοποιός βίζιτα πήρε πελάτη τον γαμπρό της! (Nasos blog)

Μια απίστευτη ιστορία εκτιλίσσεται τις τελευταίες μέρες στην Γλυφάδα, με πρωταγωνίστρια γνωστή νεαρή ηθοποιό που βγάζει τα έξοδά της κάνοντας βίζιτες, την αδερφή της και τον γαμπρό της.

Η ηθοποιός έγινε πολύ γνωστή εδώ και λίγους μήνες εξαιτίας της συμμετοχής της σε ταινία που σχολιάστηκε πάρα πολύ. Μέχρι και προχθές-οπότε και έλαβε χώρα το σκηνικό που σας περιγράφω- δεν έδινε το παραμικρό δικαίωμα.
Πρόσεχε πολύ. Είχε βεβαίως τα extra της. Και μάλιστα ήταν και απο τις ακριβές. Πρίν λίγες μέρες την ενημερώνει ο «υπεύθυνος πελατολογίου» ότι έχει ένα καλό ραντεβού σε ξενοδοχείο μετά την Γλυφάδα. Το κορίτσι ως επαγγελματίας, καλωπίστηκε απο το μεσημέρι-νύχι μαλλί- και έφτασε στο ραντεβού στην ώρα του. Ανοίγοντας όμως την πόρτα πάγωσε. Και πάγωσε διότι είδε τον σύζυγό της αδερφης της, με μια λευκή πετσέτα και τίποτε άλλο πάνω του να την περιμένει. Και ο ίδιος δεν ήξερε τι να πεί. Κανείς απο την οικογένεια δε γνώριζε ότι η ηθοποιός έκανε Βίζιτες. Ούτε βεβαίως η ηθοποιός γνώριζε ότι ο γαμπρός της, πήγαινε με βίζιτες. Και το πιό τρελλό απ όλα; Η αδερφή της δε γνώριζε ούτε τις «ασκήσεις εδάφους» της ηθοποιού, ούτε και τις «εκτονώσεις» του άντρα της.
Το σοκ ήταν μεγάλο. Η ηθοποιός, ούσα παρορμητική αφού αποχώρησε απο το δωμάτιο, επικοινώνησε με την αδερφή της και την ενημέρωσε για όσα συνέβησαν. Τώρα πια η οικογένεια έχει διαλυθεί. Η κερατωμένη αδερφή έφυγε απο το σπίτι και μένει σε μια φίλη της και η ηθοποιός μετάνιωσε πολύ για την κίνηση της να την ενημερώσει. Φοβερό ε; Οι μυημένοι στην Ζησιμοπούλου στην Γλυφάδα γνωρίζουν καλά τους πρωταγωνιστές.
ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: