Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Με Ρούμπιν ο Ολυμπιακός, με Ουντινέζε ο ΠΑΟΚ


Τη Ρούμπιν Καζάν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «32» του Europa  League. Ο ΠΑΟΚ θα  έχει δυσκολότερο έργο, καθώς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουντινέζε. 


Τα ματς των «32» για το Europa League θα διεξαχθούν στος 16 και 23 Φεβρουαρίου. Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους,  τη Ρούμπιν Καζάν. Οι Ρώσοι σε καμμιά περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ομάδα -φόβητρο, άρα η ομάδα  του Βαλβέρδε έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση. Αν  συμβεί αυτό, ο αντίπαλος θα είναι ή η Σάλσμπουργκ ή η Μέταλιστ (8 και 15 Μαρτίου).

Ο Μάρκο Πάντελιτς είπε χαρακτηριστικά: « Η κλήρωση είναι πολύ καλή. Δεν  νομίζω ότι κάποιος μπορεί να πει ότι θα γινόταν καλύτερη.  Βέβαια, χρειάζεται να ετοιμαστούμε σε σοβαρότητα και να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας. Νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι από τις ομάδες αυτές».


Ο ΠΑΟΚ έπεσε με την Ουντινέζε. Φυσικά, μια ομάδα από το ιταλικό πρωτάθλημα, πάνα είναι δύσκολος αντίπαλος. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ του Μπόλονι (συνεχίζει, όπως είπε στη συζήτηση που είχε με τον Π. Κωνσταντινίδη) θα τεθεί αντιμέτωπος της Αλκμααρ ή της Αντερλεχτ.


Αναλυτικά τα ζευγάρια στη φάση των «32»:

Πόρτο -Μάντσεστερ Σίτι.

Αγιαξ -Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικ Μπιλμπάο.

Σάλτσμπουργκ -Μέταλιστ.

Στόουκ Σίτι -Βαλένθια.
Ρούμπιν Καζάν-Ολυμπιακός.
Αλκμααρ-Αντερλεχτ.

Λάτσιο -Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στεάουα Βουκουρεστίου-Τβέντε.

Βικτόρια Πίζλεν -Σάλκε.

Βίσλα -Σταντάρ Λιέγης.

Μπράγκα -Μπεσίκτας.

Ουντινέζε -ΠΑΟΚ.
Τραμπζονσπόρ -Αϊντχόβεν.

Αννόβερ-Μπριζ.

Λέγκια-Σπόρτιγνκ.
ΠΗΓΗ ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: