Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Ψυχική διαταραχή θα ισχυριστεί ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Ψυχική διαταραχή θα ισχυριστεί ο παιδεραστής του Ρεθύμνου
Φώτο από την προσαγωγή του 47χρονου στην Ανάκριση ( Cretalive


Ο Ν.Σειραγάκης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί , μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, προκειμένου να προσαχθεί εκ νέου στην ανακρίτρια, αυτή την ώρα.
Προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα ζήτησε από την ανακρίτρια Ρεθύμνου ο 47χρονος εκπαιδευτικός και προπονητής μπάσκετ, Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση.

Για λόγους ασφαλείας, δε μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Ρεθύμνου αλλά μετέβη στο κτίριο της Ασφάλειας η ανακρίτρια.

Μάλιστα, αμέσως μετά, ο 47χρονος μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα κρατητήρια άλλου νομού υπό το φόβο σοβαρών επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Λεχωβίτη, ο 47χρονος παραδέχεται τις πράξεις του ωστόσο θα ζητήσουν την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι ο προπονητής πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή.

Όπως είναι γνωστό, στην προανακριτική του απολογία ο 47χρονος υποστήριξε ότι όλα όσα έκανε ήταν φυσιολογικά και γίνονταν για το καλό των παιδιών και πάντα με την συναίνεση τους. Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, τον 47χρονο επισκέφθηκε-σύμφωνα με την Αστυνομία-η σύζυγος με τα παιδιά τους προκειμένου να του ζητήσει να υπογράψει το διαζύγιο τους.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να φοβάται την επόμενη ημέρα στο Ρέθυμνο που εξακολουθεί να δείχνει ανήμπορο να διαχειριστεί αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο. Η τοπική κοινωνία δείχνει φοβική και ο ένας πλέον κοιτάζει τον άλλον με καχυποψία.

«Το Ρέθυμνο έχει πέσει σε κατάθλιψη» σχολίασε χθες γνωστός παράγοντας της πόλης. Το χειρότερο όμως θα έρθει, όπως υπογραμμίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, όταν θα φθάσει η ημέρα που οι γονείς των περίπου 40 παιδιών που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των πιθανών θυμάτων, θα πάρουν στα χέρια τους την δικογραφία με τις φρικιαστικές περιγραφές.

O 47χρονος προσήχθη, χθες το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, από όπου και προσήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου πριν από λίγη ώρα.
ΠΗΓΕΣ ΠΑΤΡΙΣ, Cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: