Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη ζητεί ο 25χρονος τραυματίας ειδικός φρουρός

O Κουλούρης παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό…

Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη ζητεί ο 25χρονος ειδικός φρουρός, που τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, όταν ο πρώην βουλευτής, αρνούμενος, χθες τα μεσάνυχτα, τον αστυνομικό έλεγχο, επιχείρησε να φύγει με το όχημά του.

Η κατάθεση του 25χρονου και των συναδέλφων του της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στην Τροχαία Καισαριανής, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είπαν ότι ο πρώην βουλευτής τους εξύβρισε και αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, στον οποίο ήθελαν να τον υποβάλουν όταν παραβίασε φωτεινό σηματοδότη και τον σταμάτησαν σε φανάρια της Καλλιρόης.
Ο Κίμων Κουλούρης, που οδηγούσε χωρίς να έχει ανανεώσει το δίπλωμά του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε σε αλκοοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό και στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο τραυματίας και οι συνάδελφοί του καταθέτουν στην Τροχαία Καισαριανής, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει λακωνικά ότι ο πρώην βουλευτής παραβίασε το κόκκινο και ότι ο ειδικός φρουρός τραυματίστηκε, χωρίς να διευκρινίζει κάτω από ποιές συνθήκες συνέβη.
Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σταμάτησαν τον Κίμωνα Κουλούρη σε φανάρια επί της Καλλιρρόης, καθώς νωρίτερα είχε παραβιάσει φωτεινό σηματοδότη.
Οταν του ζητήθηκαν στοιχεία, εκείνος αρνήθηκε εξαπολύοντας φραστική επίθεση εναντίον των αστυνομικών και στη συνέχεια επιχείρησε να φύγει τραυματίζοντας ελαφρά στο πόδι τον αστυνομικό.
Ο Κίμων Κουλούρης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε σε αλκοοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό και στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος.
ΠΗΓΗ radio9.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: