Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πανό για Χαλυβουργία, ALTER στο Ο.Α.Κ.Α!

Πανό για Χαλυβουργία, ALTER!

Χώρος έκφρασης έγιναν, γι ακόμη μια φορά, οι εξέδρες… Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα, στο Ολυμπιακό Στάδιο έκανε την εμφάνισή του πανό αλλά αυτή τη φορά δεν περιελάμβανε υβριστικό περιεχόμενο.


Αρκετό καιρό μετά το ξέσπασμα δυσαρέσκειας των οπαδών κατά του πολιτικού συστήματος, πανό χωρίς… αθλητικό νόημα έκανε την εμφάνισή του. Συγκεκριμένα, στην Θύρα 6 αναρτήθηκε πανό από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, το οποίο έγραφε: «Κανείς μόνος του. Ολοι δίπλα σε ΑLTER και Χαλυβουργική. Θύρα 13».

Με αυτό τον τρόπο, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους προς τους εργάτες της Χαλυβουργίας που διανύουν τον τρίτο μήνα απεργίας, αλλά και προς τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού ALTER που παραμένουν απλήρωτοι για παραπάνω από 20 μήνες και στον… αέρα όσον αφορά στο επαγγελματικό μέλλον τους.

Να σημειωθεί πως κοντά στους απεργούς της Χαλυβουργίας βρέθηκαν και οι οπαδοί «Alternative» του Εργοτέλη που στα μέσα Δεκέμβρη είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε: «Αδέρφια Γερά, κρατήστε τη γροθιά ψηλά. Μαζί σας μέχρι τη νίκη».

Οσον αφορά, πάντως, στον Παναθηναϊκό και επίσημα η ΠΑΕ έχει εκφράσει την συμπαράστασή της προς τους απεργούς της Χαλυβουργίας και του ALTER, διαθέτοντας μάλιστα την Θύρα 34 με ελεύθερη είσοδο, προκειμένου οι εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα να μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τα παιχνίδια των «πράσινων». 


ΠΗΓΗ sentragoal.

Δεν υπάρχουν σχόλια: