Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η Δόξα σταμάτησε τον Ολυμπιακό!-Ο Λέτο έδωσε νέα νίκη στον Παναθηναϊκό


Μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η Δόξα Δράμας έβαλε φρένο στο σερί νικών του Ολυμπιακού και με το 0-0 που απέσπασε στο «Καυταντζόγλειο», δημιουργεί νέα δεδομένα στη μάχη για τον τίτλο. 


Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη, λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία που πήραν στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, πήραν βαθμό και από τον Ολυμπιακό. Φυσικά, με αποτέλεσμα 0-0. Τρεις βαθμούς έχει η Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα και τους τρεις τους πήρε με 0-0!

Ο Ολυμπιακός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε αρκετά προβλήματα. Λίγες  καλές στιγμές είχε η ομάδα του Βαλβέρδε και η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν στο 59' όταν κεφαλιά του Τζιμπούρ σταμάτησε στο δοκάρι. Κατά τα λοιπά, ο Ολυμπιακός εγκλωβίστηκε από την καλή αμυντική διάταξη της Δόξας και δεν κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. 


Διαιτητής: Παπαπέτρου.

Κίτρινες: Αμπουμπακάρι, Μέλμπεργκ, Σικαλιάς, Μαρκάνο, Μανιάτης,   Αγγελούδης.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Ρούτσης, Βέρτζος, Λίμα, Αραβίδης, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης(66' Τοπούζης), Σοϊλέδης(60' Αγγελούδης), Αμπουμπακάρι, Στεργιανός-Μιχαηλίδης(46' Κουμπρόγλου).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μανιάτης,Α. Παπαδόπουλος,  Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μακούν(71' Μόνχε), Μαρκάνο, Μιραλάς, Φουστέρ(46' Γέστε), Φετφατζίδης, Πάντελιτς(46' Τζιμπούρ).

Ο Σεμπάστιαν Λέτο σημείωσε ένα ακόμη γκολ και ο Παναθηναίκός πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στην Κέρκυρα. 


Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Φερέιρα ήρθε στο 24', όταν από μακρινή πάσα του Βύντρα, ο Κλέτιον έφυγε μόνος απέναντι στον Γκαλίνοβιτς, έκανε την πάσα στον Λέτο και 1-0.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εικόνα και η Κέρκυρα που τα έδωσε όλα, πάλεψε μέχρι το τέλος για ένα καλό αποτέλεσμα.

«Δεν μ' αρέσει να νικώ παίζοντας άσχημα», ήταν μια από τις ατάκες του Φερέιρα μετά τη λήξη του ματς. Ο Ισπανός προπονητής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και το έδειξε πολλές φορές στις δηλώσεις του.

Εκτός από το γκολ, ο ΠΑΟ είχε καλή στιγμή στο 18' με τον Κλέιτον να μην μπορεί να βρει τα δίχτυα με σουτ από πλάγια θέση.

Διαιτητής: Θάνος.

Κίτρινες: Γραμμόζης,  Βιτόλο, Μαϊστόροβιτς.


Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Καντέ, Μπίαρσμιρ, Σιμάο, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Βιτόλο, Κλέιτον(71' Ρούντολφ), Μαυρίας(61' Μαρίνος), Λέτο, Ζέκα(82' Καραγκούνης).

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Ιωάννου, Γκουστάβο, Οσμαν, Γιάντσης(71' Τσίγκας), Αγρίτης(60' Καλαντζής), Μάρτιν, Γραμμόζης.

ΠΗΓΗ ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: