Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοφανής επίθεση Αργύρη Σαλιαρέλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Πυρά Σαλιαρέλη κατά Μαρινάκη

Πρωτοφανή επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, εξαπολύει με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα zougla.gr ο Αργύρης Σαλιαρέλης με βαρύτατο χαρακτηρισμό, αλλά και αναφορά σε αντίποινα... επισκέψεων μπράβων. «Το όνομά μου θα εμπλακεί και πάλι με τον Ολυμπιακό», είπε, μεταξύ άλλων, χωρίς ν' αποκαλύψει λεπτομέρειες..


Ο Σαλιαρέλης κατονομάζει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός ισχυριζόμενος ότι ήταν αυτός που προσπάθησε να κάνει επιχειρηματικό deal με τον Ξενιάδη, με τον τελευταίο να επιθυμεί να αγοράσει τέσσερα καράβια από τον Μαρινάκη. Τονίζει μάλιστα, ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για το επεισόδιο που καταγράφηκε και είχε ως αποτέλεσμα - σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος - ο ίδιος να φύγει χωρίς παντελόνι και ο Ξενιάδης χωρίς πουκάμισο, μετά από καβγά με μπράβους, λέει τη μισή αλήθεια. Και αυτό, διότι αργότερα και συγκεκριμένα δύο μήνες μετά, όπως λέει ο Σαλιαρέλης, υπήρξαν... αντίποινα με θύμα τον Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Γράφεται σήμερα στο πρώτο θέμα για ένα συγκεκριμένο επεισόδιο μεταξύ εμένα, του κ. Ξενιάδη και αυτού. Θα σας πω τι συνέβη. Ανήκουστα πράγματα μεν, αληθινά δε. Είπε τη μισή ιστορία. Προσπαθούσε να πουλήσει στον κ. Ξενιάδη 4 καράβια. Από αυτά που ξέρω δεν είχε την ιδιοκτησία ακόμη. Χτιζόντουσαν στα ναυπηγεία, χάλασε το deal, δεν έχασε τίποτα, ούτε και κέρδισε τίποτα. Ο κ. Ξενιάδης δεν πήρε κάτι, που θεωρούσε ότι δεν ήταν σωστό. Δεν έχασε τίποτα ο κ. Μαρινάκης. Πήρε 5-6 μπράβους και ήρθε σε ένα γραφείο στο Παλαιό Φάληρο και σε συνεννόηση με αυτόν που ήταν εκεί, γιατί είχε διώξει τους υπαλλήλους, ήρθε μέσα και προσπαθούσε να μάθει από τον κ. Ξενιάδη που βρήκε τα λεφτά και ήθελε να πάρει τα καράβια. Και φώναζε... Που βρήκες τα λεφτά, αν είναι από ναρκωτικά, αν είναι από λαθρεμπόριο και του λέει ο άλλος, αυτά τα λεφτά είναι δικά μου. Πιο είναι το πρόβλημά σου εσένα, εγώ εκπροσωπώ αυτά τα χρήματα. Τους τράβηξαν και του έσκισαν το σακάκι και λέει ότι κυκλοφορεί και βίντεο. Να φέρουν λοιπόν το βίντεο που τον έχουν βγάλει. Έγινε αυτό το επεισόδιο και πήρε το πρώτο αεροπλάνο και έφυγε από την Ελλάδα, εξαφανίστηκε», είπε ο Αργύρης Σαλιαρέλης και συνέχισε:
«Μετά από 2 μήνες έγινε ένα παρόμοιο επεισόδιο με τον κ. Μαρινάκη. Αυτό ξέχασε να το πει, ότι του κατέβασαν το παντελόνι. Θα το θυμάται αυτό. Τώρα λοιπόν είμαστε 1-1. Να δούμε στο τέλος ποιος θα κερδίσει. Του έδωσαν να καταλάβει ότι το να πηγαίνεις σε έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο με 5-10 μπράβους, με το να τον απειλείς και να του λες έλα να μαλώσουμε, δεν είναι αντριλίκι. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να γίνει. Του το κάναμε το ίδιο για να καταλάβει, λέγοντάς του αυτό δεν είναι αντριλίκι. Αλλά πρέπει να καταλάβεις, ότι αυτά δεν πρέπει να τα κάνεις στη ζωή σου».

Αναφορικά με το θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Βασίλη Ξενιάδη, ο Αργύρης Σαλιαρέλης, τόνισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμποδίζει συστηματικά την υλοποίηση του σχεδίου:
«Εφοπλιστικοί κύκλοι στον Πειραιά, λένε διάφορα. Ποιοι είναι οι εφοπλιστικοί κύκλοι στον Πειραιά; Εγώ ξέρω τους κύκλους ότι έχουν όνομα. Ποιος είναι; Εγώ ξέρω ποιος είναι. Είμαι 1000% σίγουρος. Πίσω από εκεί, όπως το είπα και προχθές, κρύβεται πρόεδρος μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας, που την αγαπώ και την λατρεύω».
Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: