Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ…



 του Χάρρυ Κλυνν

Δηλαδή, οι θηριώδεις περικοπές μισθών και συντάξεων και η επιβολή παντός είδους κεφαλικού φόρου, που κάθε τόσο επιβάλλει η Τρόικα, αποβλέπουν στην μείωση του ελλείμματος και στην αύξηση της παραγωγικότητας; 
Αυτό καταλαβαίνετε κ. Παπαδήμο; 
Αυτό συμπεραίνετε κύριε Καρατζαφέρη; 
Αυτό εκτιμάτε κύριε Σαμαρά;


Εσένα ΓΑΠ δε σε ρωτάω, γιατί το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να ξεπουληθεί η χώρα όσο γίνεται γρηγορότερα.
Ή μήπως πιστεύετε ότι με τον επαίσχυντο αυτό τρόπο θα εκσυγχρονιστεί η κρατική μηχανή και θα υποχωρήσει η ύφεση; 
Ρε δεν πάτε καλλίτερα να κόβετε ξύλα, λέω εγώ... 
Αποκλειστικός σκοπός της Τρόικας είναι να μας διαλύσουν σαν λαό, με όπλο την οικονομική εξαθλίωση, την καταστροφή του κοινωνικού ιστού, το σβήσιμο της ιστορικής μας μνήμης και της εθνικής μας παράδοσης και πολιτισμού! 
Καταλαβέτε το… αν μπορείτε! 
Παραδεχτείτε επιτέλους το κύριοι, είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Όλο λάδι και από τηγανίτα τίποτα!
Δυστυχώς, η πέρα από κάθε λογική επιβολή της περίφημης «δημοσιονομικής πειθαρχίας» (με περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας) αποκλειστικό σκοπό έχει την πλήρη υποδούλωση της χώρας και την εξαγορά έναντι ενός επαχθούς χρέους των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. 
Και σας ρωτάει κύριοι, ο άνεργος, ο συνταξιούχος, ο μισθοσυντήρητος, ο επιχειρηματίας που έβαλε λουκέτο στην επιχείρησή του, ο άστεγος, ο πεινασμένος, ο… ο… ο… τι νόημα έχει η παραπέρα παραμονή στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας του κ. Παπαδήμου και της κυβέρνησης-ανέκδοτο της οποίας πρωθυπουργεύει; 
Ηλίου φαεινότερο είναι ότι απλά και μόνο υπάρχει για να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου της χώρας… ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ!


Εικόνα προφίλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: