Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ημερίδα διεξόδου από την κρίση


Ημερίδα εξόδου από την κρίση, Σάββ 14 Ιαν 2012
Οργανώνει η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού
Ώρα 10.00 το πρωί έως 20.00

Απόδοση τιμής στον Κων. Δελλαπόρτα

 
Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο συγκλήθηκε χθές, 12/1/12, για την έκφραση οδύνης για το θάνατο του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα και συλλυπητηρίων στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Απόφαση Δ.Σ. Ηλιούπολης για τον Κ. Δελλαπόρτα

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                    Απόσπασμα
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    από το πρακτικό της 1ης συνεδρίασης
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ                 του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης
   
Σήμερα 12 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο  μετά από την 1157/11.1.2012 πρόσκληση της κ. Προέδρου, που δόθηκε σε κάθε Σύμβουλο, σύμφωνα με τα άρθρα 65 και 67 του Ν. 3852/2010.

Καταγγελίες από τους γιατρούς για την κατάσταση στο ΕΣΥ

«Τα δημόσια νοσοκομεία υπολειτουργούν, λόγω έλλειψης προσωπικού και υγειονομικού υλικού, ενώ τμήματα καταρρέουν με ταχύτατους ρυθμούς.
Το ΕΣΥ κατέρρευσε με τον πλέον επίσημο και παταγώδη τρόπο», ανέφερε σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), Δημήτρης Βαρνάβας, περιγράφοντας με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

Υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Στέφανος Τζουμάκας

Μικρογραφία
Δείτε τη σημερινή συνέντευξη του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, του ανθρώπου που εκφράζει τις δυνάμεις του αντιμνημονιακού ΠΑΣΟΚ Στέφανου Τζουμάκα στο ΣΚΑΙ.

Η Συνέντευξη τύπου του Στέφανου Τζουμάκα - ΕΣΗΕΑ 12-1-2012 (1)


Watch live streaming video from 114news at livestream.com

Εργατικό το «κόστος» ή κεφαλαιοκρατικό; του Νίκου Μπογιόπουλου



Η πλήρης καταβαράθρωση των εργατικών εισοδημάτων, που ισοδυναμεί κυριολεκτικά με εξόντωση του εργαζόμενου λαού, προωθείται μέσα από την υπερπροβολή μιας λέξης που φαίνεται να προκαλεί οργασμικό παραλήρημα στους διακινητές της.
Της λέξης «ανταγωνιστικότητα».
***
Τι κρύβεται πίσω από τη μαγική αυτή λεξούλα;

Δεν υπάρχει απόφαση αύξησης θητείας



Απάντηση του ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Αξιότιμοι κύριοι,
Σχετικά με τα αναγραφόμενα στην ανάρτησή σας της 10ης Ιανουαρίου 2012 σας γνωρίζουμε ότι η συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες ημέρες για πιθανή αύξηση της στρατιωτικής θητείας αφορά  στις σχετικές μελέτες και εισηγήσεις που έχουν ζητηθεί από τα Γενικά Επιτελεία των τριών Κλάδων για τη διασφάλιση της μαχητικής ικανότητας και αποδοτικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων. Για το θέμα δεν έχει ληφθεί καμμία απόφαση και όλα θα πρέπει να εξεταστούν εν καιρώ, να συνεκτιμηθούν και να αξιολογηθούν με γνώμονα τις εθνικές και κοινωνικές ανάγκες.

Τα πρωτοσέλιδα όλων των σημερινών εφημερίδων και η Πρόγνωση του Καιρού



Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι Φαρμακοποιοί

Για τους φαρμακοποιούς παραμένει το πρόβλημα της μείωσης του ποσοστού κέρδους

Κανονικά εκτελούνται από χθες οι συνταγές των ασφαλισμένων σε όλη τη χώρα.
Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής, Πειραιά και Αχαΐας αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους (μη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση), έπειτα από έγγραφες δεσμεύσεις της κυβέρνησης στα περισσότερα από τα αιτήματά τους.