Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Έφυγε" από τη ζωή ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος


Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος σήμερα το πρωί. Στις τελευταίες εκλογές συμμετείχε ως υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας και ήταν επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Κοινωνική Πρωτοβουλία". Την προηγούμενη τετραετία υπήρξε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας με την παράταξη του κ. Ι. Θεοδωρόπουλου.




Γεννημένος το 1951 στην Καβάλα, κατοικούσε  και εργαζόταν στη Γλυφάδα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Κίελου της Γερμανίας και Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης Ιταλίας. Ανέπτυξε πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση. Υπηρέτησε στον «Ευαγγελισμό» και στο «Ιπποκράτειο». Ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά.


ΨΗΦΙΣΜΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
της 22ης Νοεμβρίου 2011
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας συνεδρίασε έκτακτα σήμερα 22.11.2011 για τον άδικο χαμό του Οδυσσέα Παπαδόπουλου και αποφάσισε ομόφωνα :
·         Η κηδεία του εκλιπόντος να γίνει με δαπάνη του Δήμου.
·         Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία την Πέμπτη 24.11.2011, ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγ. Κων/νου και Ελένης στη Γλυφάδα.
·         Να εκφωνήσει ο Δήμαρχος Γλυφάδας τον επικήδειο λόγο στον οποίο θα εξάρει την προσωπικότητα και τις υπηρεσίες  του στο Δήμο ως Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος.
·         Να κυματίζει η σημαία μεσίστια στο Δημοτικό κατάστημα.
·         Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.
·         Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
·         Να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος στο 1ο κλειστό Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας (Γκόλφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: