Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ…!!!



Δικαιώνεται πέρα για πέρα ο αγώνας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ  και του Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ για το παράνομο τρόπο που η κυβέρνηση προσπαθεί να "επιβαλλει" το χαράτσι μέσω των λογαριασμών τηςΔ.Ε.Η.

Απο την μια απο χθές είναι ελεύθεροι όλα τα στελέχη των συνδικαλιστών που οδηγήθηκαν στο αυτόφορο, απο την άλλη όλα τα Μ.Μ.Ε  σήμερα το πρωί μετά από παρέμβαση...
παραγόντων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, βγάζουν στην δημοσιότητα ανυπόγραφη εγκύκλιο του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ με την οποία τροποποιεί ουσιαστικά την είσπραξη φόρου μέσω ΔΕΗ.
Τριμελείς επιτροπές θα συσταθούν στις κατά τόπους εφορίες και σε αυτές θα απευθύνονται οι πολίτες, προκειμένου να εξαιρεθούν από το τέλος ακινήτων, επικαλούμενοι λόγους αδυναμίας πληρωμής. Το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει καταλήξει στην οριστική ρύθμιση - απόφαση, βάσει της οποίας δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όσους πολίτες δεν πληρώσουν το λογαριασμό ΔΕΗ λόγω της εισφοράς στα ακίνητα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες γενικές κατευθύνσεις και οι τριμελής επιτροπές θα αναλάβουν να κρίνουν για το ποιος έχει αποδεδειγμένη αδυναμία πληρωμής και ποιος όχι.

Οσοι δεν εξαιρεθούν και δεν πληρώσουν το ρεύμα και μαζί με αυτό το χαράτσι των ακινήτων θα δίνεται εντολή να διακόπτεται άμεσα το ρεύμα αφού περάσουν 40 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: