Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΔΗΚΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ



Με αποφάσεις στα όρια της βαρβαρότητας και του κοινωνικού κανιβαλισμού, ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής

Με εξαίρεση τις λίγες διαφορετικές φωνές πολιτικών, διακεκριμένων οικονομολόγων και αναλυτών , που πνίγονται από τον οργανωμένο θόρυβο της επίσημης διεθνούς προπαγάνδας, οι αποφάσεις (με πλειοψηφία,23 στις 27 χώρες) της Συνόδου Κορυφής  πάρθηκαν και ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις επιθυμίες και τους στόχους της κας Μέρκελ , και του κ. Σαρκοζί , προτάσσοντας την προάσπιση των συμφερόντων του Τράπεζο- χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Αποφάσισαν τα χειρότερα για τους λαούς και τα Κράτη που εκπροσωπούσαν και τα καλύτερα για  τους άπληστους διεθνείς τοκογλύφους .
Ενέκριναν με το νέο δημοσιονομικό σύμφωνο:
α.  Την επέκταση της συνταγής του Μνημονίου σε όλη την Ευρώπη
β. Τη συνέχιση της πολιτικής της λιτότητας που εφαρμόζεται και όλοι, πλην σαφώς, ομονοούν ότι απέτυχε.
γ. την βαθύτερη ύφεση και μεγαλύτερη ανεργία
δ. την, μεσοπρόθεσμα, μικρότερη Ευρώπη
ε. αποδέχτηκαν το ρίσκο, της μετατροπής της Ε.Ε. σε αποκεντρωμένο διεκπεραιωτικό γραφείο του Υπ. Οικονομικών της Γερμανίας.
Η υποθήκευση του μέλλοντος των Λαών και Κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τουλάχιστον μια δεκαετία, στην οποία προέβησαν οι πολιτικοί ηγέτες καθώς και η εξόφθαλμη επιδίωξη αναγόρευσης της Γερμανίδας κας Μέρκελ σε  Ευρωκράτορα, εξωθεί την ήδη τεταμένη λαϊκή οργή σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις σε όλα τα κράτη της Ευρωζώνης.
Είμαστε υποχρεωμένοι, απέναντι στα Δημοκρατικά Ιδεώδη του Ελληνικού Λαού ,  απέναντι στο Κράτος των Ελλήνων και τις νεότερες γενιές της Χώρας μας, να επαναλάβουμε ότι, αυτή η κατάσταση επιβάλλεται να ανατραπεί, άμεσα.  
Η πρόταση του ΔΗΚΚΙ και Αριστεράς για τη δημιουργία ενός νέου Ενωτικού Αντιστασιακού Μετώπου αποτελεί την πλέον ρεαλιστική και εφικτή λύση και για τη κρίση γενικότερα, και για την ανάκαμψη αλλά επίσης και για μια Ευρώπη των Λαών, με περισσότερη δημοκρατία και αλληλεγγύη.
Με δεδομένο ότι, ο φαύλος κύκλος  των μνημονίων, ελλειμμάτων, λιτότητας, ύφεσης και ξανά πάλι, δεν πρόκειται να τελειώσει, η αυτοοργάνωση των πολιτών και η συμμετοχή τους στα πολιτικά και κοινωνικά αντιμνημονιακά – αντικατοχικά δρώμενα είναι η απάντηση μας στα σχέδια της ισοπέδωσης, εξαθλίωσης και ξεπουλήματος που μας επιφυλάσσουν.

Γραφείο Τύπου ΔΗΚΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: