Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Προβληματισμένη η ΝΔ εν όψει της έλευσης της τρόικας

ΝΔ : Δύσκολα θα υπάρξει απόφαση για το 13ο και 14ο μισθό
Επιφυλακτικός για το κατά πόσο μπορούν να προχωρήσουν αποφάσεις για περικοπές στο 13ο και 14ο μισθό εμφανίστηκε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Μιλώντας στον Real FM επανέλαβε την αντίθεση της Νέας Δημοκρατίας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τονίζοντας πως αυτό είναι ένα θέμα που αφορά τους κοινωνικούς εταίρους και όχι την κυβέρνηση, επισήμανε μισθό» ότι «ούτε οι ίδιοι οι εργοδότες δεν θέλουν  να συμβεί κάτι τέτοιο» και τόνισε πως «δεν άκουσα την κυρία Μέρκελ να μιλάει για 13ο και 14ο μισθό»
Συνεχίζοντας τη σκληρή θέση που υιοθετεί η Συγγρού τον τελευταίο καιρό, o εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, επανέλαβε  πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι απολύτως «υφεσιακά», και δεν έχουν βοηθήσει καθόλου στη βελτίωση της κατάστασης καθώς έφεραν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Σύσκεψη θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα το οικονομικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να ενημερώσει σχετικά με την χθεσινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ενώ θα συζητηθούν και οι εξελίξεις εν όψει της έλευσης του κλιμακίου της τρόικας στην χώρα μας.
Στη χθεσινή λιτή ανακοίνωση του εκπροσώπου του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη, μετά τη συνάντηση, αναφέρεται ότι συζητήθηκε η εξέλιξη του PSI, καθώς και η πορεία της οικονομίας.
.paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: